Honlap-menü

       Kalmár János                                               
                                        esküvői zenész 
                                                           
HONLAPJA                    ____________________
         ______________________

    
                                                                                                                                                                               
                                                                                                                                                           

 
 Vendégkönyv
Nyitólap » Vendégkönyv [ Feljegyzés hozzáadása ]

Oldalak: 1
1-14 a(z) 14 üzenetből megjelenítve.
+1  
14. Szücs Attiláné   (2015-01-12 12:20)
Sziasztok!
1999-ben volt az esküvőnk, lassan már tizenhat éve lesz. Janika zenélt az esküvőnkön, ami fergetegesre sikerült. Reggelig tartott a mulatság, már úgy zavartak el minket, hogy a takarítónők jönnének rendetrakni. Ekkor még a fél vendégsereg ott volt. Arról nem is beszélve, hogy a cipőmet teljessen széttáncoltam ami landolt a kukába. Szóval azóta is sokszor szóbakerül a rokonságnál az esküvőnk és a jó hangulat amit a Janikának köszönhetünk. Ajánlom őt mindenkinek aki szeret múlatni, és egy csodálatos hangú zenészt hallgatni. smile

+1  
13. Kővári Rudolf   (2015-01-11 12:42)
Mindamellett, hogy a mi esküvőnkön is ő zenélt, és már lassan 10 év telt el, de még mindig téma, hogy ilyen jó buliban azóta sem voltunk, többször is dolgoztunk együtt Janival. Rendkívül tehetséges zenész, és fergeteges hangulatot tud varázsolni. Aki jó bulit szeretne a rendezvényén, őt választja. (Ha kell referenciavideó valakinek, szóljon smile )

+1  
12. Gácsi-Janás Szilvia - Gácsi Tamás   (2015-01-09 23:11)
Üdvözlet minden látogatónak!
Több mint hét éve már és családunk minden tagja a mai napig emlegeti micsoda hangulatot varázsolt Janika az esküvőnkre. Profizmusa nem kérdéses, a legjobb zenész akit ismerünk és merjük ajánlani bármilyen alkalomra, nekünk volt szerencsénk régóta tudni mennyire viszi a bulit ha Ő zenél, régi jó ismerősünk. Zokniban ropás, asztaltörés, reggelig buli és Janika fáradhatatlanul töretlen színvonalon szolgáltatja a talpalávalót, nem utolsó sorban nagyon jól ráérezve a pillanatnyi hangulatra nem erőltetve semmi saját műsort. Akinek erre van szüksége egy tuti bulihoz, hívja Kalmár Janikát! biggrin

+1  
11. Demeter Zsolt   (2015-01-09 12:53)
Te vagy a legjobb. Csak oda járunk ahol te zenélsz.

+1  
10. Nagy Zsófia és Nagy Zsolt   (2015-01-09 10:39)
Sziasztok!
A mi esküvőnk 2014.10.04-én volt és nagyon nem bántuk meg, hogy a Janit kértük fel zenélni! Fantasztikus volt a hangulat, a vendégektől is csak pozitív visszajelzéseket kapunk, azóta páran már elkérték az elérhetőségét. A Janiról már előtte is sok jót hallottunk, amik akkor ott be is igazolódtak!
smile
További sok sikert Kívánunk! Zsófi és Zsolti biggrin

+1  
9. Herterné Marton Kinga   (2015-01-08 15:22)
Sziasztok!
2004.07.03-án volt az esküvőnk.Természetesen Janika zenélt Nekünk biggrin Nagyon jó volt a hangulat,reggelig cipő nélkül roptuk....... Ma is Őt hívnánk újra.Hamarosan kisfiúnk iskolájában megrendezett bálon is Ő fog zenélni.Jó buli lesz smile Aki tud jöjjön el!!!
További sok sikert és jó egészséget kívánunk smile Kinga és Roland

+1  
8. Verebné Hegedüs Rita - Vereb Antal   (2015-01-08 01:27)
Sziasztok!
Nekünk 2003-ban volt az esküvőnk,és nem volt kérdés,hogy a lagziban ki zenéljen. Mi is Janikához ragaszkodtunk. És milyen jól tettük...! A mai napig emlegeti mindenki a fergeteges hangulatot. És ugyanezt tapasztaltuk azóta is bálokban, bulikban,lagzikban. Mi mindenkinek csak Őt ajánljuk,nem ismerünk nála jobbat!
Köszönet, Janika, azért a felejthetetlen lagziért!
További jó (sok) munkát!

Rita és Csuri biggrin

+1  
7. Dusa Krisztina-Reizinger Balázs   (2015-01-07 13:24)
Kedves Mindenki!!

2001-ben volt az lakodalmunk Várpalotán a Galériában. Természetesen a zenéről a Janika gondoskodott, ő húzta a talp alá valót. biggrin Nagyon jól éreztük magunkat, a barátoknak rokonoknak felejthetetlen élmény volt. Janika munkájához további sok sikert és jó egészséget kívánunk.

Üdv: Reizingerék!

+1  
6. Németh-Kovács Anita   (2015-01-07 12:34)
SOK SZERETETTEL KÖSZÖNTÖK MINDEN IDELÁTOGATÓT!!
2012. október 13-án volt az esküvőnk,a világból sok helyről jöttek rokonok(Norvégia,Anglia,Olaszország....) ,akik régóta nem élnek magyar környezetben,idejét sem tudták mikor hallottak magyar zenét....Akkora buli volt,hogy szerintem még 50év múlva is beszélünk róla! Köszönet érte Janikának!!A környék legnagyobb zenésze,és egyben hangulatról is gondodkodik... (Ha a profizmust szeretnétek Őket ajánlom: Kalmár Janika, László Norbi, Farkas Gyuri)

Szép napot!
Mindenkinek sok szépet és jót kívánok!

+1  
5. Sztanke Zoltán   (2015-01-07 11:16)
2002.08.31. Felejthetetlen élményt, és jó hangulatot teremtettél az esküvőnkön. Ezúton is köszönjük. Várpalotán több esküvőn is voltunk vendégek és 80%-ban Te biztosítottad a jó zenei hangulatot.
További sok sikert kívánva: Timi és Zoli.

+1  
4. Kecskésné Sági Gabriella   (2015-01-06 23:11)
Szia Janika!
Örülök,hogy a szülinapomon ott voltál, nagyon jó hangulatot teremtettél a tőled megszokott módon.Most sem okoztál csalódást,hoztad a formád!A hajdúszoboszlói vendégek is azt mondták,hogy téged szeretnének a lányuk esküvőjére felkérni-remélik nem lesz gond a távolság!?Tetszett az alkalmi segítőd éneke is,ebből is látszott, neked semmi nem okoz gondot (igaz te egyedül is tökéletesen helyt állsz)ha kell mással is észrevétlenül összeszokottan tudsz játszani.Profi vagy!Gratulálunk ,további zenélésedhez sok sikert és jó egészséget kívánunk!Üdv:Gabi

+1  
3. Kiss-Soós Melinda és Kiss Dávid   (2015-01-06 21:54)
Remek esküvőnk volt kitűnő hangulattal és ezt részben Janinak köszönhetjük, illetve a hajnalig tartó daj-dajozásnak! Azóta is emlegetik rokonok, barátok, ismerősök. köszönjük szépen!

+1  
2. Hamvas Gábor   (2015-01-06 21:33)
Üdv Mindenkinek!

Nekünk 2008. április 16-án volt az esküvőnk, azért akkor, mert a Janikának akkor volt szabad hétvégéje, és mi előre lebeszéltük vele, hogy mikor ér rá, és hozzá igazítottuk a lakodalmunkat, mert így a jó hangulat garantálva volt! Az 5 éves házassági évfordulónkon is az Ő zenéjére ropta az egész vendégsereg! Folyamatosan keressük az olyan zenés rendezvényeket, ahol a Janika zenél! Szóval egy szónak is száz a vége: nála jobb lakodalmas zenésszel még nem találkoztunk!

Hamvas Gábor és családja

+1  
1. Geiszler-Erdélyi Szabina   (2012-12-02 19:46)
Szia Jani!
Még egyszer nagyon köszönjük a 2012.május 12-én Balatonfüreden az Agro Hotelben tartott esküvőnkön nyújtott kiemelkedő teljesítményedet.Azóta is mindenki téged emleget és a felejthetetlen hangulatot.Idő közben megszületett a kisfiunk is aki akkor a pocakomban 20 hetes volt(Most 2 hónapos).Remélem még lesz szerencsénk hozzád.
Üdv:Szabina,Karcsi,Máté biggrin

1-14

Név *:
Email *:
WWW:
Összes hagulatjel
Kód *:
Copyright MyCorp © 2021
Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz